Cirtur CIAN-1877773
672125297
672125297
Cirtur CIAN-1877773
672125297
672125297
Australia al completo 26 Noches
Des de 7.336 €

Australia al completo 26 Noches

Paquet de vacances
Creat: dimarts, 18 de juliol del 2023
Ref ID: 5991123
preu per persona Des de
7.336 €
Basat en 2 adults
Creat: dimarts, 18 de juliol del 2023
Destinacions: Adelaide, Hobart, Melbourne, Sydney, New South Wales, Brisbane, Cairns, Darwin, Alice Springs, Ayers Rock

El vostre dia a dia

08 de des.
Transport de Madrid a Adelaide
Sortida
Qatar Airways
Qatar Airways Qatar Airways
8:15 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
17:05 - Adelaide, Adelaide Intl (ADL)
+1 dia 23h 20m 1 parada
QR
QR Qatar Airways - QR 148
8:15 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
17:00 - Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
Transport:  QR148
Classe cabina: Economy
Tarifa: Economy Convenience
3h 30m - Connexió a Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
QR
QR Qatar Airways - QR 914
20:30 - Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
17:05 - Adelaide, Adelaide Intl (ADL)
Transport:  QR914
Classe cabina: Economy
Tarifa: Economy Convenience
09 de des.
1. Adelaide
Estada
Sobre la destinació: Adelaide és la capital de l'estat d'Austràlia Meridional, a Austràlia i la cinquena ciutat més gran d'Austràlia. PRINCIPALS ATRACCIONS TURÍSTIQUES • Glenelg, el barri històric costaner de Glenelg té un moll, l'hotel Grand i molts restaurants i cafeteries. • Adelaide Oval. La renaixença de l'estat de l'art de l'Adelaide Oval ha estat una gran història d'èxit per a una ciutat boja per al futbol que ha vist una reforma de milions de dòlars en els últims anys, l'oval és un famós terreny històric que sol acollir partits de criquet durant l'estiu australià. • Montefiore Hill, a North Adelaide ofereix una vista espectacular de la ciutat, especialment de nit. • Adelaide Hills. Hi ha un restaurant de preu moderat a la cima del Mt. Lofty i una botiga de records que ofereix informació turística. • Windy Point • Hahndorf • North Terrace, et portarà a passar pel Casino, la Casa del Parlament, la Casa del Govern, la Biblioteca Estatal, el Museu i el Museu de la Migració, la Galeria d'Art, la Universitat d'Adelaide, la Universitat d'Austràlia Meridional, Ayers House (antiga casa de Henry Ayers), l'Hospital Reial d'Adelaide, els Jardins Botànics. És un atractiu bulevard arbrat en una tradició colonial de l'Austràlia Meridional. • Agafa un autobús O-Bahn cap al centre comercial suburban del nord-est de Tea Tree Plaza. • Exhibició de llums Rundle Lantern. • Port Adelaide, el port històric d'Adelaide amb molts edificis històrics, pubs, creuers en vaixell i observació de dofins.
Més informació
09 de des.
Allotjament
3 Nits
12 de des.
Transport de Adelaide a Hobart
Virgin Australia
Virgin Australia Virgin Australia
18:40 - Adelaide, Adelaide Intl (ADL)
22:45 - Hobart, Hobart (HBA)
3h 35m 0 PC 1 parada
VA
VA Virgin Australia - VA 238
18:40 - Adelaide, Adelaide Intl (ADL)
20:30 - Melbourne, Melbourne Intl (MEL)
Transport:  VA238
Classe cabina: Economy
1h 0m - Connexió a Melbourne, Melbourne Intl (MEL)
VA
VA Virgin Australia - VA 1336
21:30 - Melbourne, Melbourne Intl (MEL)
22:45 - Hobart, Hobart (HBA)
Transport:  VA1336
Classe cabina: Economy
12 de des.
2. Hobart
Estada
Sobre la destinació: Hobart és la capital i la ciutat més poblada de l'estat insular australià de Tasmània. Malgrat això, és la capital d'estat menys poblada d'Austràlia. Fundada el 1803 com a colònia penal, Hobart és la segona ciutat capital més antiga d'Austràlia després de Sydney, Nova Gal·les del Sud. La ciutat està situada al sud-est de l'estat, a l'estuari del riu Derwent, la qual cosa la converteix en la més meridional de les capitals australianes. El seu port forma el segon port natural més profund del món.
Més informació
12 de des.
Allotjament
3 Nits
15 de des.
Transport de Hobart a Melbourne
Virgin Australia
Virgin Australia Virgin Australia - VA1313
6:35 - Hobart, Hobart (HBA)
7:50 - Melbourne, Melbourne Intl (MEL)
1h 15m Directe
Transport:  VA1313
Classe cabina: Economy
Tarifa: Lite
15 de des.
3. Melbourne
Estada
Sobre la destinació: Situada a la badia de Port Phillip, a cavall del riu Yarra, Melbourne és la capital i la ciutat més poblada de l'estat de Victòria, i la segona ciutat més poblada d'Austràlia. Amb una atmosfera moderna i animada, es considera la capital cultural, gastronòmica, esportiva, de moda i de compres d'Austràlia. Hi ha molts exemples bonics d'arquitectura per tota la ciutat, com el seu perfil urbà modern i vibrant. Algunes de les principals atraccions de Melbourne són els impressionants Jardins Botànics, l'Edifici de l'Exposició Reial, un lloc Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, la magnífica catedral anglicana de Sant Pau i un dels llocs més famosos de Melbourne, el Santuari del Record. St Kilda és el barri bohemi de Melbourne. Aquí trobareu platges assolellades i un gran restaurant, bars i escena nocturna. A les afores de Melbourne, tenim els espectaculars Dotze Apòstols, unes formacions rocoses úniques a la costa. Dinàmica i cosmopolita, Melbourne és l'orgullosa capital cultural d'Austràlia. Considerada una de les ciutats més habitables del món, la capital de l'estat del sud-est de Victòria és una visita agradable i una base perfecta per explorar la regió circumdant.
Més informació
18 de des.
Transport de Melbourne a Sydney, New South Wales
Jetstar Airways
Jetstar Airways Jetstar Airways - JQ502
7:00 - Melbourne, Melbourne Intl (MEL)
8:30 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
1h 30m Directe Preu: Economy
Transport:  JQ502
Classe cabina: Economy
Tarifa: Economy
18 de des.
4. Sydney, New South Wales
Estada
Sobre la destinació: Sydney és la capital de l'estat de Nova Gal·les del Sud i la ciutat més poblada d'Austràlia. Limitada per l'oceà Pacífic i el riu Hawkesbury, Sydney és considerada una de les ciutats més boniques i habitables del món. Té un perfil urbà icònic, alguns museus meravellosos, restaurants deliciosos, una atmosfera animada i molta bellesa natural. Com en qualsevol gran ciutat, hi ha moltes atraccions, però les més importants són l'Òpera de Sydney, situada al port de Sydney, que és un dels llocs més reconeguts del món, el pont del port de Sydney, la principal catedral catòlica de Sydney, la catedral de Santa Maria, els Reials Jardins Botànics i una gran varietat de platges boniques. La platja més famosa de Sydney, Bondi Beach, té un passeig marítim animat i és un lloc famós entre els surfistes. A les afores de Sydney, tenim les Muntanyes Blaves, una cadena muntanyosa immaculada plena d'arbres d'eucaliptus. Sydney és una ciutat d'immensa vitalitat i és una destinació increïble i fascinant. Hi ha alguna cosa per a cada visitant, història, art, cultura, natura, moda, gastronomia, arquitectura i, sobretot, Sydney és una ciutat que sap com divertir-se.
Més informació
18 de des.
Allotjament
4 Nits
22 de des.
Transport de Sydney, New South Wales a Brisbane
Rex
Rex Rex - ZL314
7:15 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
7:45 - Brisbane, Brisbane Intl (BNE)
1h 30m 1 PC Directe Preu: SAVER
Transport:  ZL314
Classe cabina: Economy
Tarifa: SAVER
22 de des.
5. Brisbane
Estada
Sobre la destinació: Brisbane és la capital i la ciutat més poblada de l'estat australià de Queensland, i la tercera ciutat més poblada d'Austràlia. El districte central de negocis de Brisbane es troba sobre el primer assentament europeu i està situat dins d'un meandre del riu Brisbane des de la seva desembocadura a la badia de Moreton. L'àrea metropolitana s'estén en totes direccions al llarg de la plana d'inundació de la vall del riu Brisbane entre la badia de Moreton i la Gran Serralada Divisòria. PRINCIPALS ATRACCIONS TURÍSTIQUES • Ajuntament de Brisbane i plaça King George. • Museu de Brisbane. • Esglésies i catedrals. • Jardins Botànics de la Ciutat. • Centre Cultural de Queensland. • South Bank. • Zoo Alma Park. • Parlament. • Santuari de Koalas Lone Pine. • Piazza Courier-Mail, dins de South Bank sovint acull esdeveniments en viu gratuïts i pel·lícules. • Universitat de Queensland, una de les institucions més antigues i prestigioses d'Austràlia situada en un meandre del riu Brisbane. Els seus majestuosos edificis de pedra sorrenca estan envoltats de llacs ornamentals, bulevards alineats de jacarandes i algunes de les millors arquitectures. • Roda de Brisbane. Una noria que permet observar la ciutat des de 60 m amb vistes al riu Brisbane.
Més informació
25 de des.
Transport de Brisbane a Cairns
Jetstar Airways
Jetstar Airways Jetstar Airways - JQ936
21:25 - Brisbane, Brisbane Intl (BNE)
23:40 - Cairns, Cairns Intl (CNS)
2h 15m Directe Preu: Starter
Transport:  JQ936
Classe cabina: Economy
Tarifa: Starter
25 de des.
6. Cairns
Estada
Sobre la destinació: Cairns és una ciutat regional, fundada el 1876, que engloba petites poblacions a l'extrem nord de Queensland, Austràlia. És un popular destí de viatge per als turistes estrangers a causa del seu clima tropical. Serveix com a punt de partida per a les persones que volen visitar la Gran Barrera de Corall i el Far North Queensland. PRINCIPALS ATRACCIONS TURÍSTIQUES • Llacs del Centenari. Collins Ave/Edge Hill, davant dels Jardins Botànics. Passarel·la de la selva que travessa directament el bosc i acaba en diversos llacs i rierols petits. També hi ha un petit parc amb àrees de pícnic. Precaució: Els llacs són hàbitat de cocodrils. • Jardins Botànics de la Ciutat. • Llac Placid. • Parc de Conservació del Mont Whitfield. • Platges del Nord. No hi ha platja a Cairns Central, però hi ha diverses platges al nord que es poden arribar fàcilment en autobús. Totes són boniques i tropicals, i llocs ideals per relaxar-se i caminar. Aquestes platges inclouen Trinity Beach, Yorkeys Knob, Palm Cove, Holloways Beach, Kewarra Beach i Clifton Beach. • Parc de Conservació de Smithfield, McGregor Road, a prop de la Universitat James Cook, al nord del centre de la ciutat. Una gran àrea de selva amb diverses rutes de senderisme. • Moltes atraccions naturals de Cairns inclouen la Gran Barrera de Corall, la Presa Copperlode, les Planes d'Atherton i la Selva Plujosa de Daintree. • Galeria Regional de Cairns. • Museu de Cairns.
Més informació
28 de des.
Transport de Cairns a Darwin
Jetstar Airways
Jetstar Airways Jetstar Airways - JQ922
6:00 - Cairns, Cairns Intl (CNS)
8:00 - Darwin, Darwin Intl (DRW)
2h 30m Directe Preu: Economy
Transport:  JQ922
Classe cabina: Economy
Tarifa: Economy
28 de des.
7. Darwin
Estada
Sobre la destinació: Darwin és la capital del Territori del Nord, Austràlia. Situada al Mar de Timor, Darwin és la ciutat més gran del poc poblada Territori del Nord. És la més petita i més septentrional de les capitals australianes, i actua com a centre regional del Top End. La proximitat de Darwin al sud-est asiàtic la converteix en una important porta d'entrada australiana a països com Indonèsia i Timor Oriental. L'autopista Stuart comença a Darwin, acabant a Port Augusta a Austràlia del Sud. La ciutat en si està construïda sobre un petit turó que dóna al port. Passat Berrimah, l'autopista Stuart continua cap a la ciutat satèl·lit de Darwin, Palmerston, i els seus suburbis. PRINCIPALS ATRACCIONS TURÍSTIQUES • Precincte del moll de Darwin. • Presó de Fannie Bay. Es pot sentir la història sombría i opressiva de l'edifici mentre es passeja per ell. • Casa Burnett a Myilly Point. Burnett va dissenyar cases adaptades a les condicions climàtiques del Top End, que incloïen l'ús de materials lleugers i ventilació natural. • Browns Mart és un edifici de pedra que es va obrir el 1885 com la botiga 'Solomon’s Emporium'. • Parc Bicentenari. Aquesta escènica extensió de parc al llarg de l'Esplanada dóna al port de Darwin. • Jardins Botànics George Brown Darwin. A un tir de pedra del centre de la ciutat hi ha 42 hectàrees de jardins que mostren la flora local i la d'altres hàbitats tropicals arreu del món. • Llac Alexander. Un lloc ideal per nedar tot l'any, és popular per a pícnics i barbacoes. • Reserva Costanera de Casuarina. La Reserva abasta 1500 hectàrees, incloent 8 km de platges de sorra bordejades per penya-segats dramàtics. • Parc Nacional Charles Darwin.
Més informació
31 de des.
Transport de Darwin a Alice Springs
Qantas
Qantas Qantas - QF1958
6:30 - Darwin, Darwin Intl (DRW)
8:35 - Alice Springs, Alice Springs Airport (ASP)
2h 5m 1 PC Directe
Transport:  QF1958
Classe cabina: Economy
31 de des.
8. Alice Springs
Estada
Sobre la destinació: Alice Springs és la tercera ciutat més gran del Territori del Nord, Austràlia. El lloc és conegut com a Mparntwe pels seus habitants originals, els Arrernte, que han viscut al desert central australià dins i al voltant del que ara és Alice Springs durant milers d'anys. Alice Springs és gairebé equidistant d'Adelaide i Darwin. PRINCIPALS ATRACCIONS TURÍSTIQUES • Collina Anzac. Carrer Anzac Hill. Collina baixa amb una gran vista de la ciutat i les Muntanyes MacDonnell. • Observació d'estels. Alice Springs es troba al mig de la zona terrestre més gran sense llums a la terra, de manera que la vista de la Via Làctia és inigualable, llevat que estiguis en un vaixell fosc al mig de l'oceà. • Parc del Desert d'Alice Springs. Ofereixen una sèrie de conferències interessants, com l'ús aborigen de les plantes locals per a l'alimentació. L'exposició nocturna és excel·lent, un edifici amb molt poca llum amb horaris de dia i nit alterns per induir els animals nocturns a sortir durant el dia perquè la gent els pugui veure. • Centre de Rèptils. Exemples de rèptils locals i un cocodril del NT especialment importat, en exposició pel tipus que els locals criden quan alguna cosa amb urpes és a la cuina. • Jardí Botànic Olive Pink. Un jardí botànic del desert.
Més informació
02 de gen.
Transport de Alice Springs a Ayers Rock
Qantas
Jetstar Airways
Múltiples companyies aèries Múltiples companyies aèries
18:40 - Alice Springs, Alice Springs Airport (ASP)
12:35 - Uluru, Ayers Rock (AYQ)
+1 dia 17h 55m 0 PC 2 Escapades
QF
QF Qantas - QF 1961
18:40 - Alice Springs, Alice Springs Airport (ASP)
20:40 - Darwin, Darwin Intl (DRW)
Transport:  QF1961
Classe cabina: Economy
4h 25m - Connexió a Darwin, Darwin Intl (DRW)
JQ
JQ Jetstar Airways - JQ 677
1:05 - Darwin, Darwin Intl (DRW)
6:45 - Melbourne, Melbourne Intl (MEL)
Transport:  JQ677
Classe cabina: Economy
4h 20m - Connexió a Melbourne, Melbourne Intl (MEL)
JQ
JQ Jetstar Airways - JQ 664
11:05 - Melbourne, Melbourne Intl (MEL)
12:35 - Uluru, Ayers Rock (AYQ)
Transport:  JQ664
Classe cabina: Economy
03 de gen.
9. Ayers Rock
Estada
Sobre la destinació: Uluru, també conegut com Ayers Rock, és una gran formació rocosa de sorra situada a la part sud del Territori del Nord, al centre d'Austràlia. Kata Tjuta i Uluru són les dues principals característiques del Parc Nacional Uluṟu-Kata Tjuṯa. L'àrea al voltant de la formació acull una gran quantitat de fonts, basses d'aigua, coves rocoses i pintures antigues. Uluru està llistat com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. PRINCIPALS ATRACCIONS TURÍSTIQUES - Uluru. - Kata Tjuta - El Centre Cultural
Més informació
05 de gen.
Transport de Ayers Rock a Madrid
Tornar
Emirates
Emirates Emirates
12:50 - Uluru, Ayers Rock (AYQ)
12:40 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
+1 dia 32h 20m 35 KG 2 Escapades
EK
EK Emirates - EK 7513
12:50 - Uluru, Ayers Rock (AYQ)
17:20 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
Transport:  EK7513 Operat per:  Jetstar Airways
Classe cabina: Economy
4h 25m - Connexió a Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
Canvia de la terminal 2 a 1
EK
EK Emirates - EK 413
21:45 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
5:15 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
Transport:  EK413
Classe cabina: Economy
2h 10m - Connexió a Dubai, Dubai Intl (DXB)
EK
EK Emirates - EK 141
7:25 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
12:40 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Transport:  EK141
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Seguro (Mapfre-Seguro Inclusion) - Región (mundial) - Días (30)
preu per persona Des de
7.336 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Resum del viatge
2 Adults
nits 26
Aquesta idea inclou
Destinacions 9
Transport 10
Allotjaments 9
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees